Ajuntament de Premià de Mar

Notes de Premsa
Informació publicada el 19 de maig de 2017
L'enjardinament de les places dels Infants i de l'Esperanto, finalitzat

S’ha iniciat una campanya informativa perquè les persones amb gossos els portin al nou espai de la plaça de Santa Rosa

Els treballs de millora i naturalització de les places dels Infants i de l’Esperanto ja han finalitzat. A les dues places s’hi han creat nous espais verds seguint els criteris de naturalització que s’estan aplicant a diversos indrets del municipi, amb l'objectiu d'anar construint un circuit format per zones verdes naturalitzades amb espècies autòctones i petits ecosistemes que van enllaçant les places i els carrers. D’aquesta manera el poble es va omplint de jardins naturals adaptats al canvi climàtic pensats per afavorir la biodiversitat.

Alhora, a la plaça de l’Esperanto s’hi ha col·locat 5 caixes niu de pardals i mallerengues i uns troncs a tocar de la Riera amb senyalització específica perquè els gossos hi puguin orinar i d’aquesta manera no s’embruti la resta de la plaça.

Campanya informativa sobre gossos
Paral·lelament, agents cívics passegen per les places de l’Esperanto, dels Infants i pels carrers propers per informar a les persones que passegen amb gos que des de fa uns dies disposen d’una nova zona d’esbarjo per a gossos de la plaça Santa Rosa. Alhora, aquestes persones també són informades que els gossos només poden anar sense lligar a dins els espais específics per a ells i que han de recollir-ne els excrements.

A banda de la zona d’esbarjo per a gossos de la plaça de Santa Rosa, n’hi ha dues més, una al parc del Palmar i una altra a la plaça de la República.

Plaça dels Infants
 Plaça dels Infants

Plaça de l'Esperanto
 Plaça de l'Esperanto

Plaça de l'Esperanto
 Plaça de l'Esperanto
Compartir:Comparteix al FacebookComparteix a menéameComparteix a del.icio.usComparteix a diggGuarda a Yahoo! BookmarksCerca a technoratiCerca a wikioComparteix a FresquiCompartir a Twitter
AJUNTAMENT DE PREMIÀ DE MAR
Plaça de l'Ajuntament, 1 - 08330 Premià de Mar
Tel: 93 741 74 00 - Fax: 93 741 74 25
info@premiademar.cat

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Diputació de Barcelona

^