Ajuntament de Premià de Mar

Notes de Premsa
Informació publicada el 17 de maig de 2017
Divendres, Teatre-fòrum sobre el projecte I am (with) LGTBI, guanyador de l’Ajuntament Jove

El proper divendres a les 20.30 h es farà a l’Espai l’Amistat un Teatre –fòrum en el qual es representaran diverses escenes relacionades amb l’LGTBI i es convidarà al públic a participar-hi. La iniciativa forma part del projecte guanyador de l’Ajuntament Jove d’aquest any I am (with) LGTBI i té per objectiu "treure la necessitat de sortir de l'armari".

Durant la sessió també es projectarà un curtmetratge sobre l'altre projecte guanyador de l’Ajuntament Jove, Realment vols això pels teus fills? centrat en el rebuig envers qualsevol maltractament adultista i pensat per conscienciar i sensibilitzar a joves i adults per canviar les situacions de violència i reivindicar els drets dels joves.

L'Ajuntament jove s'organitza des de les regidories de joventut i participació fa possible que els alumnes de 4t d´ESO puguin elaborar un o més projectes adreçats a tots els joves del municipi que, en cas de resultar entre els 2 guanyadors, compten amb el suport de l’Ajuntament per portar-se a terme.

Ajuntament Jove 2017

Compartir:Comparteix al FacebookComparteix a menéameComparteix a del.icio.usComparteix a diggGuarda a Yahoo! BookmarksCerca a technoratiCerca a wikioComparteix a FresquiCompartir a Twitter
AJUNTAMENT DE PREMIÀ DE MAR
Plaça de l'Ajuntament, 1 - 08330 Premià de Mar
Tel: 93 741 74 00 - Fax: 93 741 74 25
info@premiademar.cat

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Diputació de Barcelona

^