Ajuntament de Premià de Mar

Notes de Premsa
Informació publicada el 18 d'abril de 2017
Nova edició de la campanya "Comprar a Premià és de pel·lícula"

Aquest mes d’abril s’ha engegat de nou la campanya  “Comprar a Premià és de pel·lícula”, a través de la qual des dels establiments comercials se sortejaran entrades per anar de franc al cinema.

Els comerços que formen part dels Comerços Associats de Premià (CAP) disposen d’unes urnes perquè els consumidors hi dipositin les butlletes per participar  en un sorteig mensual de 4 vals, cada un d’ells amb 4 entrades, per anar al cinema sense cap cost.
El sorteig serà públic i es farà cada darrer divendres de mes al Centre Cívic. El primer sorteig es farà el 28 d’abril, el segon, el 26 de maig  i el darrer, el 30 de juny. Cada un dels guanyadors obtindrà quatre entrades per poder gaudir de les millors estrenes en cinema digital a l’Espai l’Amistat.

Aquesta campanya ha estat impulsada conjuntament per l’Ajuntament i els Comerços Associats de Premià (CAP), amb la col·laboració de l’empresa concessionària del servei de cinema a l’Espai Amistat, 35 mm Assocació Catalana de Cinema.

Urna Comprar a Premià és de pel·lícula

Compartir:Comparteix al FacebookComparteix a menéameComparteix a del.icio.usComparteix a diggGuarda a Yahoo! BookmarksCerca a technoratiCerca a wikioComparteix a FresquiCompartir a Twitter
AJUNTAMENT DE PREMIÀ DE MAR
Plaça de l'Ajuntament, 1 - 08330 Premià de Mar
Tel: 93 741 74 00 - Fax: 93 741 74 25
info@premiademar.cat

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Diputació de Barcelona

^