Ajuntament de Premià de Mar

Notes de Premsa
Informació publicada el 7 de març de 2017
Els projectes sobre LGTBI i Família, guanyadors de l'Ajuntament jove

El projecte B2 LGTBI, que portava per títol “I am (with) LGTB” i té per objectiu “treure la necessitat de sortir de l'armari” ha estat el que ha obtingut més vots, 676 en total. La iniciativa que es vol portar a terme amb aquest projecte consta d´un teatre fòrum i un mural representatiu del grup LGTBQI.

El projecte A2 Família, amb el títol “Realment vols això pels teus fills?” centrat en el rebuig envers qualsevol maltractament adultista, ha obtingut 673 vots i consistirà en la realització d´un curtmetratge per conscienciar i sensibilitzar a joves i adults per canviar les situacions de violència i reivindicar els drets dels joves.

Els altres projectes presentats, que no es podran portar a terme ja que han quedat per sota en nombre de vots, eren:
B4 Masclisme, amb el títol “Reacciona”: 652 vots
B3: Família, amb el títol “Basta de incomprensión, más comunicación”: 643 vots
B1: Bulling, amb el títol “Valora´t”: 640 vots
A1: Bulling, amb el títol “Tingues consciència del bulling”: 561 vots

L'Ajuntament jove s'organitza des de les regidories de joventut i participació fa possible que els alumnes de 4t d´ESO puguin elaborar un o més projectes adreçats a tots els joves del municipi que, en cas de resultar entre els 2 guanyadors, compten amb el suport de l´Ajuntament per portar-se a terme.

Compartir:Comparteix al FacebookComparteix a menéameComparteix a del.icio.usComparteix a diggGuarda a Yahoo! BookmarksCerca a technoratiCerca a wikioComparteix a FresquiCompartir a Twitter
AJUNTAMENT DE PREMIÀ DE MAR
Plaça de l'Ajuntament, 1 - 08330 Premià de Mar
Tel: 93 741 74 00 - Fax: 93 741 74 25
info@premiademar.cat

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Diputació de Barcelona

^