Ajuntament de Premià de Mar

Notes de Premsa
Informació publicada el 2 de febrer de 2017
Aquest mes de febrer tornen les caminades en grup

El proper 14 de febrer es farà una caminada en grup per donar a conèixer el programa Activa’t caminant,  que es torna a posar en marxa després d’un temps d’aturada. Aquesta iniciativa consisteix a promocionar diversos recorreguts urbans per fer a peu amb l’objectiu de facilitar la incorporació de l’activitat física en el dia a dia i, alhora, potenciar un estil de vida actiu. En aquest sentit, s’han dissenyat 4 rutes urbanes d’intensitat diversa: curta (1.800 m), mitjana (3.000 m), llarga (3.300 m) i molt llarga (4.400 m).

L’Activa’t caminant forma part del Pla d’activitat física esport i salut (PAFES), organitzat per la Regidoria d’Esports amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona, en coordinació amb el CAP Premià de Mar.

La sortida del dimarts 14 de febrer es farà des de la plaça dels Països Catalans a les 10.30 hores.  Aquesta activitat es farà cada dimarts a la mateixa hora, es sortirà del mateix lloc i el grup anirà acompanyat d’una persona del servei d’esports.

Activa't caminant

Compartir:Comparteix al FacebookComparteix a menéameComparteix a del.icio.usComparteix a diggGuarda a Yahoo! BookmarksCerca a technoratiCerca a wikioComparteix a FresquiCompartir a Twitter
AJUNTAMENT DE PREMIÀ DE MAR
Plaça de l'Ajuntament, 1 - 08330 Premià de Mar
Tel: 93 741 74 00 - Fax: 93 741 74 25
info@premiademar.cat

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Diputació de Barcelona

^