Aquest mes de febrer tornen les caminades en grup
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
02 FEBRER 2017

El proper 14 de febrer es farà una caminada en grup per donar a conèixer el programa Activa't caminant,  que es torna a posar en marxa després d'un temps d'aturada. Aquesta iniciativa consisteix a promocionar diversos recorreguts urbans per fer a peu amb l'objectiu de facilitar la incorporació de l'activitat física en el dia a dia i, alhora, potenciar un estil de vida actiu. En aquest sentit, s'han dissenyat 4 rutes urbanes d'intensitat diversa: curta (1.800 m), mitjana (3.000 m), llarga (3.300 m) i molt llarga (4.400 m).

L'Activa't caminant forma part del Pla d'activitat física esport i salut (PAFES), organitzat per la Regidoria d'Esports amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona, en coordinació amb el CAP Premià de Mar.

La sortida del dimarts 14 de febrer es farà des de la plaça dels Països Catalans a les 10.30 hores.  Aquesta activitat es farà cada dimarts a la mateixa hora, es sortirà del mateix lloc i el grup anirà acompanyat d'una persona del servei d'esports.

Activa't caminant

^