Ajuntament de Premià de Mar

Notes de Premsa
Informació publicada el 10 de novembre de 2016
Formació sobre la manipulació d'aliments

El proper 12 de desembre es farà una formació gratuïta en seguretat alimentària adreçada a aquelles persones que treballen en el mòn de la restauració, establiments o centres a on es realitza algun tipus de manipulació d'aliments.

Durant la sessió s'oferirà informació sobre les normes bàsiques en matèria d'higiene alimentària, les condicions de les instal·lacions i els plans d'autocontrol que els responsables dels establiments alimentaris han d'aplicar.

El curs està organitzat des de la regidoria de Salut Pública amb la col·laboració de l'Agència de Salut Pública de Catalunya i  es farà de 10 al 12.30h al Centre Cívic. Les persones interessades, poden fer la inscripció a través de l’adreça salutpublica@premiademar.cat indicant el nom i el telèfon, o trucant al telèfon 93.752.27.11. Les places son limitades.

Com rentar-se les mans

Compartir:Comparteix al FacebookComparteix a menéameComparteix a del.icio.usComparteix a diggGuarda a Yahoo! BookmarksCerca a technoratiCerca a wikioComparteix a FresquiCompartir a Twitter
AJUNTAMENT DE PREMIÀ DE MAR
Plaça de l'Ajuntament, 1 - 08330 Premià de Mar
Tel: 93 741 74 00 - Fax: 93 741 74 25
info@premiademar.cat

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Diputació de Barcelona

^