Ajuntament de Premià de Mar

Notes de Premsa
Informació publicada el 13 de setembre de 2016
Premià de Mar se suma a la setmana de la mobilitat

Del 16 al 22 de setembre se celebra a Catalunya la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que promou hàbits de mobilitat sostenibles, segurs i saludables, així com visualitzar els canvis possibles en l'ús de l'espai públic, millorar la qualitat de l'aire i la reducció de la contaminació.

Premià de Mar s'ha volgut sumar a la iniciativa i s'han programat diverses activitats:

Dissabte 17:

Gimcana pels comerços del Nucli Antic. Els participants faran un recorregut per diversos comerços del Nucli Antic. L’activitat es farà entre les 11 i les 13h i l’inici del recorregut serà a la Gran Via/carrer de la Plaça (davant el Mercat Municipal). Organitza: AVECA i comerciants del Nucli Antic, amb la col·laboració de l'Ajuntament. 

Diumenge 18:

Pedalada. Inici a les 10.30h des de la plaça dels Països Catalans. Recorregut: Plaça Països Catalans - Gran Via - Elisenda de Montcada – Pilar -Riera de Premià - Camí del Mig - Ramon i Cajal – Mercè - De la Plaça – Gran Via - Joan Prim - Romà Piera i Arcal - Pompeu Fabra – Batlles - Rafael de Casanova - Ramon de Penyafort - Pintor Pau Roig – Unió – Nord - Plaça Països Catalans.

Sortim a conèixer les vies de comunicació de l’antiguitat. El Museu us convida a conèixer les vies que comunicaven el nostre territori. Aquests camins comunicaven la muntanya amb el mar i facilitaven el comerç de vi i oli, entre d’altres. Cal portar calçat còmode perquè es fa un circuit a peu per conèixer les singularitats amagades de la nostra vila. Sortida a les 12h des del Museu de l’Estampació.

Dijous 22:

Caminada.Sortida a les 10h des de la plaça de l’Ajuntament.

Dia sense cotxes. Els vehicles no podran circular pel  tram central de la Gran Via de Lluís Companys entre els carrers Marina i Joan  Prim (excepte l’accés al Mercat Municipal) entre les 10h i les 20h.

Control de les emissions de gasos i acústiques. Durant la setmana la policia local mesurarà les emissions de gasos i acústiques dels vehicles.

Setmana mobilitat 2016

Compartir:Comparteix al FacebookComparteix a menéameComparteix a del.icio.usComparteix a diggGuarda a Yahoo! BookmarksCerca a technoratiCerca a wikioComparteix a FresquiCompartir a Twitter
AJUNTAMENT DE PREMIÀ DE MAR
Plaça de l'Ajuntament, 1 - 08330 Premià de Mar
Tel: 93 741 74 00 - Fax: 93 741 74 25
info@premiademar.cat

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Diputació de Barcelona

^