La taula de gènere comença a treballar en l'elaboració del protocol de prevenció d'actituds sexistes
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
26 JULIOL 2016

Ahir va tenir lloc una nova reunió de la taula de gènere, durant la qual es va lliurar l'informe sobre la Festa Major. Aquest document va ser elaborat per professionals experts en la matèria després d'assistir com a observadors als diversos actes per detectar possibles actituds sexistes i homòfobes.

Aquest informe servirà de punt de partida perquè la taula de treball de gènere pugui treballar en l'elaboració de diverses accions ciutadanes i d'un protocol centrat en la prevenció de les actituds sexistes i en quina ha de ser l'actuació correcta en cas que se'n produeixin. En aquest sentit, la propera tardor els participants de la taula assistiran a unes sessions formatives centrades en la violència sexista de joves, alhora que es començarà a planificar quin tipus de formació es pot adreçar als voluntaris de la Festa Major de cara al proper any.

Cal recordar que el mes de març es va constituir l'anomenada taula de treball de gènere, en la qual participen els grups municipals, regidors i tècnics de diverses àrees de l'Ajuntament, representants de l'Àrea Bàsica de Salut i l'entitat l'Hora Violeta. La taula ja s'ha reunit diverses vegades, ha assistit a unes primeres sessions formatives i ha estat treballant per millorar les situacions sexistes que es produeixen durant la Festa Major, alhora que s'ha fet difusió de diversos missatges preventius.

Una de les reunions de la taula de gènere
Una de les reunions de la taula de gènere

^