Notes de Premsa
Regularització del cadastre del municipi
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
04 ABRIL 2016

A mitjans d'aquest mes d'abril,  la Dirección General del Catastro , organisme que depèn del Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques, portarà a terme una regularització cadastral que afectarà a alguns béns immobles de Premià de Mar. L'objectiu d'aquesta iniciativa és actualitzar aquelles dades físiques que no hagin estat declarades prèviament, com ara ampliacions, reformes, piscines, canvis d´ús...etc. d'acord amb allò que estableix la disposició addicional tercera del Text Refós de la Llei del Cadastre Immobiliari.


L'actualització de les dades la farà la mateixa Dirección General del Catastro a través de l'empresa ATC, el personal de la qual anirà acreditat i durant un mesos portarà a terme un treball de camp que pot incloure la realització de fotografies de les façanes del municipi o l'anotació de dades referents als immobles.

En cas que hi hagi variacions, la Dirección General del Catastro, comunicarà directament als titulars dels immobles els nous valors cadastrals i aplicarà una taxa de 60€ per la regularització. Quan el contribuent rebi la valoració disposarà d'un període d'al·legacions. Amb posterioritat al període d'al·legacions, es rebrà la notificació de la liquidació que,  si s'escau, podrà contenir endarreriments.

Premià immobles

^