Acte a la plaça Maresme sobre les millores que es faran al barri
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicCompartir
Imprimir
Notes de Premsa
31 MARÇ 2016

Dissabte, 16 d'abril, es farà una cercavila i una pintada mural 

Les properes setmanes, l’Ajuntament iniciarà la posada en marxa d’un projecte de millores socials i urbanístiques al barri de Tarter-Maresme. Es tracta d’una actuació integral per millorar la cohesió social que inclou la remodelació de la plaça Maresme, ubicada entre els carrers de la Plaça i Núria.

Com a tret de sortida d’aquesta actuació, a les 11h del dissabte dia 16 sortirà una cercavila de la plaça Santa Maria i arribarà fins a la plaça Maresme, a on a partir de les 12h es farà un acte lúdic i una pintada mural, alhora que s’explicarà el projecte.

Aquest projecte compta amb el suport tècnic de la Diputació de Barcelona i amb la col·laboració de les empreses Pla Estel i Idees, especialitzades en la diagonsi de dinàmiques socials i en la participació de les entitats i col·lectius de referència dels barris. Ambdues empreses desenvoluparan una tasca participativa de recollida d’informació, propostes i queixes a partir de les quals es portaran a terme les actuacions a curt i mitjà termini per millorar el barri.

Acte plaça Maresme

^