Tractaments menys tòxics per controlar les diferents plagues a la via pública
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
09 MARç 2016

Aquest mes de març han començat  els treballs de l'empresa Anticimex, encarregada de realitzar el servei de control de plagues a la via pública i als edificis municipals. Els tècnics de l'empresa iniciaran la seva tasca portant a terme una inspecció del municipi per elaborar una diagnosi de la situació actual.

L'objectiu d'aquesta iniciativa és poder controlar, de la manera menys tòxica possible pel medi ambient i les persones,  les molèsties i problemes que ocasionen les diferents plagues (insectes, rosegadors...etc), sobretot en els mesos de més calor.

En aquest sentit, l'empresa aplicarà preferentment sistemes de control i captura mecànica dels rosegadors a través d'uns dispositius mòbils que s'ubicaran en la xarxa de clavegueram.

D'aquesta manera, es fa un pas endavant en les intervencions ecològiques i menys agressives per al medi ambient, tal i com ja s'està fent des de fa temps amb l'esporga d'arbres.

Paral·lelament, es portarà a terme a través de la mateixa empresa, un estudi de les aus de Premià de Mar, per poder detectar si hi ha espècies que puguin ser objecte de problemes. D'aquesta manera es podrà elaborar un cens de les aus del municipi amb les àrees on s'ubiquen, els punts d'alimentació i els seus hàbits per poder-ne fer un seguiment. “

^