Tractaments menys tòxics per controlar les diferents plagues a la via pública
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicCompartir
Imprimir
Notes de Premsa
09 MARÇ 2016

Aquest mes de març han començat  els treballs de l´empresa Anticimex, encarregada de realitzar el servei de control de plagues a la via pública i als edificis municipals. Els tècnics de l´empresa iniciaran la seva tasca portant a terme una inspecció del municipi per elaborar una diagnosi de la situació actual.

L´objectiu d´aquesta iniciativa és poder controlar, de la manera menys tòxica possible pel medi ambient i les persones,  les molèsties i problemes que ocasionen les diferents plagues (insectes, rosegadors...etc), sobretot en els mesos de més calor.

En aquest sentit, l´empresa aplicarà preferentment sistemes de control i captura mecànica dels rosegadors a través d´uns dispositius mòbils que s´ubicaran en la xarxa de clavegueram.

D´aquesta manera, es fa un pas endavant en les intervencions ecològiques i menys agressives per al medi ambient, tal i com ja s´està fent des de fa temps amb l´esporga d´arbres.

Paral·lelament, es portarà a terme a través de la mateixa empresa, un estudi de les aus de Premià de Mar, per poder detectar si hi ha espècies que puguin ser objecte de problemes. D´aquesta manera es podrà elaborar un cens de les aus del municipi amb les àrees on s´ubiquen, els punts d´alimentació i els seus hàbits per poder-ne fer un seguiment. “

^