Notes de Premsa
Comença la campanya Comprar a Premià és de pel·lícula
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
08 MARç 2016

Cada mes se sortejaran  entrades de cinema per a l'Espai l'Amistat

L'Ajuntament, conjuntament amb els Comerços Associats de Premià (CAP) i l'empresa concessionària del servei de cinema a l'Espai Amistat, han impulsat la campanya Comprar a Premià és de pel·lícula. A partir d'aquesta setmana, els comerços associats al CAP comptaran amb unes urnes que serviran perquè els consumidors hi puguin dipositar el seu tiquet de compra, al qual prèviament hauran escrit el seu nom i telèfon. Tots els tiquets entraran en un sorteig mensual de 4 vals, cada un d'ells amb 4 entrades per anar al cinema de franc.

El sorteig serà públic i es farà cada darrer divendres de mes al Centre Cívic. El primer sorteig es farà el 18 de març perquè el 25 és festiu. Cada un dels guanyadors obtindrà quatre entrades per poder gaudir de les millors estrenes en cinema digital a l'Espai l'Amistat.

La campanya Comprar a Premià és de pel·lícula és una iniciativa pensada per buscar sinergies entre el comerç i la cultura, i per recordar que els caps de setmana es pot gaudir d'una bona oferta comercial i cultural al municipi.

Campanya comerç i cinema

^