Ajuntament de Premià de Mar

Notes de Premsa
Informació publicada el 8 de març de 2016
La taula de treball de gènere, en marxa

Ahir dilluns va tenir lloc la primera reunió de l´anomenada taula de treball de gènere, en la qual hi van participar els portaveus dels grups municipals,  regidors i tècnics de les àrees de d´igualtat, cultura i festes, joventut, participació ciutadana, recursos humans i salut pública, així com representants de l´Àrea Bàsica de Salut i de l´entitat l'Hora Violeta.

Cal recordar que al ple de desembre es va aprovar, amb el suport del tots els grups, una moció presentada per CP-CUP-PA per a la creació d´una taula de treball sobre gènere, participada per tots els grups polítics del consistori, comptant amb una representació de les entitats feministes de la comarca i de persones expertes en matèria de gènere. L´objectiu d´aquesta taula, segons especifica la moció, és “promoure la participació de personal del consistori (especialment les regidories de joventut i festes) a actes formatius, així com la promoció d´activitats de sensibilització per a la ciutadania. Aquestes hauran de culminar en disseny de campanyes de rebuig de la violència masclista i de prevenció d´actituds masclistes en els entorns d´oci i festes, començant per la Festa Major”.

La reunió d´ahir va servir per presentar els participants de la taula i començar a treballar en propostes d´actuació.

Compartir:Comparteix al FacebookComparteix a menéameComparteix a del.icio.usComparteix a diggGuarda a Yahoo! BookmarksCerca a technoratiCerca a wikioComparteix a FresquiCompartir a Twitter
AJUNTAMENT DE PREMIÀ DE MAR
Plaça de l'Ajuntament, 1 - 08330 Premià de Mar
Tel: 93 741 74 00 - Fax: 93 741 74 25
info@premiademar.cat

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Diputació de Barcelona

^