Ajuntament de Premià de Mar

Notes de Premsa
Informació publicada el 19 de gener de 2016
El nou espai d´esbarjo per a gossos, obert

A finals de la setmana passada van acabar els treballs de condicionament del recinte, que es troba ubicat al parc del Palmar. El nou espai, de prop de 600 m2, està dotat de zones verdes amb espècies autòctones (garrofers i arbustos) i bancs per seure,  i està dissenyat perquè els gossos puguin córrer i fer exercici  acompanyats dels seus amos.

El recinte disposa d’ una font amb un sistema basculant que permet el reaprofitament de l’aigua per als gossos, alhora que evita la seva estanquitat i , per tant, la possible proliferació de mosquits. La zona d’esbarjo per a gossos compta amb dispensadors de bosses perquè es puguin recollir els excrements i un servei de neteja diari. Alhora, l’espai compta amb una zona que pot ser restringida en cas de necessitat (gosses que estiguin en zel, gossos de raça potencialment perillosa, cadells...etc).

Aquest 2016 l’Ajuntament preveu la construcció d’una segona zona d’esbarjo per a gossos, de la qual se n’està valorant quina serà la ubicació.

Zona esbarjo gossos

Compartir:Comparteix al FacebookComparteix a menéameComparteix a del.icio.usComparteix a diggGuarda a Yahoo! BookmarksCerca a technoratiCerca a wikioComparteix a FresquiCompartir a Twitter
AJUNTAMENT DE PREMIÀ DE MAR
Plaça de l'Ajuntament, 1 - 08330 Premià de Mar
Tel: 93 741 74 00 - Fax: 93 741 74 25
info@premiademar.cat

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Diputació de Barcelona

^