Ajuntament de Premià de Mar

Notes de Premsa
Informació publicada el 25 de febrer de 2015
Els robatoris a comerços de Premià de Mar disminueixen un 43%

Des del febrer del 2014 fins al gener del 2015 es van produir a Premià de Mar un total de 17 robatoris amb força a establiments comercials, una xifra que contrasta amb els 30 robatoris que s´havien produït durant el mateix període de l´any anterior. En canvi, els robatoris amb força a l´interior de vehicles van augmentar, passant de 206 a 224.

Aquestes dades s´han donat a conèixer durant el transcurs de la Junta Local de Seguretat que s´ha celebrat aquest matí i a la qual hi ha assistit l´alcalde, Miquel Buch; el delegat territorial del Govern a Barcelona, Fernando Brea; la regidora de governació, Marisa Ferreras; i representants de la Policia Local, Mossos d´Esquadra i Guardia Civil.

Durant el transcurs de la reunió també s´ha valorat el nombre de detencions al municipi, que ha passat de 161 a 190. I finalment, pel que fa al trànsit, s´han comptabilitzat un total de 22 accidents i 13 atropellaments durant el 2014 (al 2013 hi va haver 32 accidents i 18 atropellaments).

L´alcalde, Miquel Buch, ha valorat positivament aquestes dades i ha destacat que l´increment de presència policial als carrers i les millores en la senyalització viària han estat determinants per assolir-les.  Pel que fa als robatoris a interiors de vehicles, ha subratllat que cal conscienciar la població de la importància de no deixar objectes com ara ulleres de sol, aparells GPS, telèfons mòbils...etc en llocs visibles, ja que són el motiu principal de la majoria d'aquest tipus de robatoris.

Compartir:Comparteix al FacebookComparteix a menéameComparteix a del.icio.usComparteix a diggGuarda a Yahoo! BookmarksCerca a technoratiCerca a wikioComparteix a FresquiCompartir a Twitter
AJUNTAMENT DE PREMIÀ DE MAR
Plaça de l'Ajuntament, 1 - 08330 Premià de Mar
Tel: 93 741 74 00 - Fax: 93 741 74 25
info@premiademar.cat

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Diputació de Barcelona

^