Notes de Premsa
Nou servei de Cita Prèvia
Escollir dia i hora a través d'internet evitarà esperes i cues als ciutadans
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
20 FEBRER 2015

Demana cita prèvia per a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà
L'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) de l'Ajuntament ha posat en marxa el sistema de cita prèvia, que permetrà una atenció més àgil i eficaç als premianencs. Per demanar dia i hora s'ha d'accedir al portal de www.premiademar.cat/citaprevia. Un cop a dins, s'ha d'escollir per a quin tràmit es vol concertar. El pas següent és escollir dia i hora d'entre les opcions proposades i, per últim, omplir les dades personals. En tot moment l'usuari podrà  consultar les cites pendents i, si cal, cancel·lar-les.


A través de la Cita Prèvia es poden programar totes les gestions pròpies de l'OAC com ara matrimonis civils; unions estables de parella; registre d'entitats; licitacions; subvencions; llicències; gestió tributària; recollida selectiva comercial; registre d'animals de companyia; ocupació de via pública; certificats; padró d'habitants; o reclamacions patrimonials, entre d'altres.

Amb aquest nou servei, el ciutadà evitarà les esperes o cues i podrà programar el dia i l'hora en què li va millor anar a fer qualsevol tràmit o consulta.

^