Ajuntament de Premià de Mar

Notes de Premsa
Informació publicada el 9 de febrer de 2015
Nou web Premiàctiva

Premiàctiva ofereix continguts sobre formació per a aturats, recerca de feina, comerç i emprenedoria. D’aquesta manera, les persones que busquen feina, que volen reciclar-se o formar-se, els emprenedors que volen posar en marxa un negoci o els comerços de poble que necessitin fer un pas endavant per millorar la competitivitat, podran tenir accés a tota la informació específica.

Alhora, amb aquesta iniciativa es pretén fomentar la interactivitat entre el Servei de Promoció Econòmica i els seus usuaris d’una manera ràpida i àgil. Aquest servei, més enllà de ser una eina d’informació i comunicació, vol posar especial èmfasi a poder donar resposta a les necessitats dels usuaris i que a la vegada serveixi d’instrument per modernitzar la gestió de l’Ajuntament en matèria de suport a les persones en situació d’atur, als emprenedors i al comerç local.

premiactiva.com

Compartir:Comparteix al FacebookComparteix a menéameComparteix a del.icio.usComparteix a diggGuarda a Yahoo! BookmarksCerca a technoratiCerca a wikioComparteix a FresquiCompartir a Twitter
AJUNTAMENT DE PREMIÀ DE MAR
Plaça de l'Ajuntament, 1 - 08330 Premià de Mar
Tel: 93 741 74 00 - Fax: 93 741 74 25
info@premiademar.cat

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Diputació de Barcelona

^