Ajuntament de Premià de Mar

Portada> Gent Gran> Activitats Gent Gran
Activitats Gent Gran
Sortides culturals

Cada any s´organitza com a mínim una sortida cultural, aquest 2013 s´ha fet una sortida a Girona i properament al mes d´octubre una sortida a Tarragona i Montblanc de dos dies de durada. Per a més informació poseu-vos en contacte o bé mitjançant el correu electrònic gentgran@premiademar.cat, mitjançant el formulari de contacte o bé trucant els dimarts i dijous de 9 a 15 hores al 93.741.74.04 i pregunteu pel tècnic referent, en Joan Roselló.

.

Festa de la Gent Gran

Amb motiu del Dia Internacional de la Gent Gran, el Consell Municipal de la Gent Gran amb la col·laboració de la Regidoria, organitza cada any una festa commemorativa, consistent en un berenar popular amenitzat amb orquestra. Tanmateix aquell dia també es fa el reconeixement a aquelles parelles que han celebrat durant l´any els 50 anys de casats, amb l´entrega d´una placa d´homenatge. Les inscripcions es realitzen a les quatre associacions de gent gran de Premià de Mar (Conex, Consell Sènior, Associació de Persones d´Edat i a Can Manent).

.

Sant Esteve

El Consell Municipal de la Gent Gran amb la col·laboració de la regidoria, organitza per Sant Esteve una dinar de germanor per a totes aquelles persones que aquell dia tant assenyalat es troben soles i per tant volen celebrar-ho amb companyia.

.

Tallers/xerrades

Cada any s´organitzen diverses xerrades, com d´hàbits saludables, l´onada de calor, la marató de TV3, la Llei de la dependència i d´altres que surten com a proposta del Consell Municipal de la Gent Gran.

.

Altres

La regidora de gent gran col·labora amb totes aquelles activitats que impulsen les pròpies entitats de gent gran, com la tradicional arrossada popular, Sant Joan, la castanyada i d´altres, ja sigui amb assessorament tècnic com de facilitar la infraestructura necessària per organitzar l´activitat.

Destaquem:
Diumenge, 8 de novembre - 2/4 de 6 tarda

Espai lúdic 1La Plaça ubicada entre els carrers Riera de Premià i Maresme compta amb un nou circuit pensat perquè la gent gran pugui fer exercici físic. Es tracta de diversos aparells, instal·lats per la Diputació de Barcelona, a on es treballen totes les parts del cos amb un seguit de moviments senzills, de manera que cada persona pot adequar-los a les seves necessitats.  Els exercicis es poden realitzar de manera individual o en grup, per afavorir la socialització i la motivació dels usuaris.Llegir +

 
AJUNTAMENT DE PREMIÀ DE MAR
Plaça de l'Ajuntament, 1 - 08330 Premià de Mar
Tel: 93 741 74 00 - Fax: 93 741 74 25
info@premiademar.cat

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Diputació de Barcelona

^