Opinions - Propostes rebudes
TRIGINER-METAL·LOGÈNIA
 
Perfil web
Botó que mostra/amaga menú lateral
Considero que és una llàstima desaprofitar l'espai excepcional de l'antiga Metalogenia dedicant-lo a iniciatives que es podrien dur a terme a qualsevol altre lloc del municipi en lloc de pensar en un projecte original (i factible) i...
Imprimir
Opinions - Propostes rebudes
TRIGINER-METAL·LOGÈNIA
19 JUNY 2022
  • Considero que és una llàstima desaprofitar l'espai excepcional de l'antiga Metalogenia dedicant-lo a iniciatives que es podrien dur a terme a qualsevol altre lloc del municipi en lloc de pensar en un projecte original (i factible) i que posi Premià de Mar al mapa, més enllà del municipi, més enllà de la comarca i fins i tot més enllà del país.

    En lloc doncs de pensar en construir habitatges, espais comercials o serveis socials que es podrien construir en altres espais del municipi, jo proposaria la creació d'un complex d'arts integrades. Caldria comptar amb un petit auditori i sales polivalents de forma que es poguessin aplegar activitats tant d'arts escèniques com de les plàstiques i possibilitar la realització de conferències, cursos, tallers, exposicions... Premià no té res d'aquestes característiques i podria aportar un interessant valor afegit a la població. Fins i tot es podria entendre com espai per convencions.

    Iniciatives com aquesta poden arribar a ser molt interessants per als municipis que les acullen. Ho són des del punt de vista cultural, social i fins i tot ho poden ser des d'una perspectiva econòmica. Atrauen visitants i es poden constituir com a centres d'innovació aglutinadors d'indústries culturals.

^