Dilluns entren en funcionament les noves zones verdes d'aparcament
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
24 OCTUBRE 2012

Els residents amb dret a bonificació que no hagin rebut el distintiu a casa, el poden sol·licitar a l'OAC

Dilluns vinent, dia 29, començaran a funcionar les noves zones verdes d'aparcament residencial, una de les mesures que l'Ajuntament ha tirat endavant per millorar la manca d'aparcament als carrers de Premià de Mar.

Les noves zones verdes s'ubicaran als carrers següents:
Zona 1:  àrea d'influència compresa entre els carrers: Mossèn Jacint Verdaguer amb carretera de Vilassar de Dalt i carrer del Nord i carrer de Sant Miquel.

Zona 2: àrea d'influència compresa entre els carrers: carretera de Vilassar de Dalt amb carrer Pintor Pau Roig, Torrent de la Fontsana i carrer Rosselló.

Les dues zones seran independents entre elles, de manera que els residents empadronats a l’àrea d'influència d'una zona determinada tindran dret a gaudir de la tarifa de resident dins la seva zona però no podran gaudir de la tarifa de resident a l'altra.

Distintiu de bonificació:
El funcionament d'aquestes zones verdes d'aparcament serà el següent: els veïns de la zona d'influència han d'haver rebut a casa un distintiu que els permetrà aparcar a la seva zona amb una tarifa especial de 2€ setmanals. La  tarifa serà per setmanes naturals, de dilluns a divendres.

La resta de persones que no resideixin a la zona o que no compleixin els requisits establerts, podran aparcar per un màxim de dues hores seguides, previ pagament segons les tarifes establertes a les màquines expenedores dels tiquets.

Requisits per poder gaudir del distintiu de bonificació de  la zona verda:

  • Empadronat/da a Premià de Mar, dins de l’àrea d'influència de la zona aprovada per l'Ajuntament, i titular de vehicle en alta al padró de l'IVTM.
  • Titular de vehicle i d'immoble d'alta al padró de l'Impost sobre béns immobles ubicat a la zona d'influència que correspongui.

Les persones que compleixin aquests requisits i que no hagin rebut el distintiu, s'han de posar en contacte amb l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) de l'Ajuntament, de dilluns a divendres de 9h a 14h, personalment o per mitjà del telèfon 93 741 74 00 o del correu electrònic AJ172.OAC@premiademar.cat.


Tarifes de la zona verda d'aparcament:

  • Residents amb distintiu: 2€ setmanals (setmanes naturals, de dilluns a divendres).
  • No residents, sense distintiu: tarifa per minuts, fins a un màxim de dues hores. Exemples:
    • 5 minuts: 0,15€
    • 29 minuts: 0.75€
    • 0,58 minuts: 1.50€
    • 1 hora 28 minuts: 2,25€
^