Diumenge, 6 de maig, Fira Comercial de Primavera
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrōnicCompartir
Imprimir
Notes de Premsa
04 MAIG 2012

El proper diumenge, se celebrarā una nova ediciķ de la Fira Comercial de Primavera, a on els comerįos de Premiā de Mar oferiran productes de temporades anteriors a bons preus, tot i que també hi haurā establiments que oferiran altres tipus de productes o serveis amb promocions. Des de les 10h fins a les 21h, la plaįa Romā Piera (zona Galeries de La Liķ)  s´omplirā d´activitats. El programa previst és el següent:

11.15 hores: Tast de ioga (demostraciķ i taller prāctic), a cārrec d´ El Taller de Ioga.
12.00 hores: Exhibiciķ de balls (varis estils), a cārrec de Escola de Ball Loli.
13.00 hores: Musical HAIR love & peace, a cārrec de L´Acadčmia Escola de Ball.
17.30 hores: Exhibiciķ de balls (varis estils), a cārrec de Escola de Ball Loli.
18.30 hores: Musical HAIR love & peace, a cārrec de L´Acadčmia Escola de Ball.
19.30 hores: Tast de ioga (demostraciķ i taller prāctic), a cārrec d´ El Taller de Ioga

D´altra banda, durant tot el dia es farā el 1r torneig de Finger Park, (un circuit a on es practica el fingerskate, un tipus de skate amb taules en miniatura que es controlen amb els dits de la mā), a cārrec de Skate Shop Ramu. 

Tothom que hi vagi en cotxe podrā gaudir d´una hora gratuīta a l´aparcament de la plaįa dels Paīsos Catalans, ensenyant el tiquet a l'estand de VOPI. L´aparcament romandrā obert de 10h a 21h.

Aquest acte estā inclōs en els actes previstos pel Pla de Dinamitzaciķ Comercial, i estā organitzat per Comerįos Associats de Premiā amb la colˇlaboraciķ de l´Ajuntament de Premiā de Mar, la Diputaciķ de Barcelona i el Departament de Comerį i Consum de la Generalitat de Catalunya.

Fira Primavera 2012

^