Notes de Premsa
4a. edició de l´Ajuntament Jove
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicCompartir
Imprimir
Notes de Premsa
02 MAIG 2012

L´Ajuntament ha posat en marxa una nova edició del projecte que porta per nom “Ajuntament Jove”. Es tracta d´una iniciativa de la regidoria de Joventut, amb la col·laboració de l´àrea de Participació pensada perquè els alumnes del penúltim curs d'ESO  puguin conèixer de prop la política local i els valors de la democràcia a través de la participació i desenvolupament d´un projecte que tindrà un pressupost de 6.000€.

La regidoria de Joventut, d´acord amb els centres escolars, ha introduït per a aquesta 4a. Edició de l´Ajuntament Jove algunes novetats  encaminades a millorar i acostar-se més l´objectiu final del projecte. La principal diferència recau en que cada centre escolar podrà conèixer de prop la dinàmica i el procés de desenvolupament d´un projecte dels cinc que prèviament ha proposat la regidoria de Joventut i cada un dels quals ha estat atorgat a una escola de manera aleatòria. Tots els projectes estan relacionats amb àmbits com ara els esports, la cultura o l´ensenyament i pensats per millorar o incidir en el desenvolupament d´usos i/o activitats del municipi.

El 15 de juny tots els joves de 3r d´ESO es reuniran en plenari i sotmetran a votació els 5 projectes per tal d´escollir-ne el guanyador,que es desenvoluparà durant aquest mateix 2012.

^