El nou Espai l'Amistat, inaugurat
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
23 GENER 2012

Descobriment de la placa

Un acte institucional amb la presència de l'alcalde, el president de la Diputació de Barcelona i el conseller de Cultura, i una jornada de portes obertes dónen el tret de sortida a la primera temporada del nou equipament

Aquest cap de setmana han tingut lloc els actes d'inauguració del nou equipament. Divendres es va fer l'acte institucional, que va comptar amb les intervencions de l'alcalde, Miquel Buch; el president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve; i el conseller de Cultura, Ferran Mascarell. Durant tot el dissabte al matí es va fer una jornada de portes obertes durant la qual els premianencs van poder visitar i conèixer el nou espai. Durant el  mateix cap de setmana s'han fet  els espectacles  30/40Livingstone, amb Sergi López i Jorge Picó, i The New Gospel X-perience.

L'edifici que hi havia inicialment es va enderrocar el març del 2009, amb excepció de la façana, que s'ha mantingut pel seu valor històric, cultural i patrimonial. En aquest sentit, destaca el contrast entre la façana modernista i l'estètica geomètrica del segle XXI de la resta de l'edifici. El nou espai està dotat d'una sala polivalent amb un aforament per a un màxim de 350 persones, amb una grada retràctil i parquet resistent, pensada per poder acollir teatre, cinema, música, ball, o actes i espectacles diversos; una sala petita amb un aforament per a un màxim de 100 persones, destinada a conferències, lectures dramatitzades o espectacles de petit format; un bar-restaurant; un espai per a ús de l'entitat de l'Amistat; i un hotel d'entitats. La direcció artística de l'Espai l'Amistat anirà a càrrec del premianenc Toni Martín.

Més informació sobre la programació, preus i abonaments del nou espai a www.espailamistat.cat.


Fotos Inauguració Espai l'Amistat

Fotos Espai l'Amistat

^