Ràdio Premià de Mar inicia les emissions de televisió en directe a travès d'Internet
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
17 OCTUBRE 2011


Ràdio Premià de Mar continua avançant en la seva aposta ferma per les noves tecnologies, i aquest dimecres farà la seva primera retransmissió de televisió per Internet. Així, el Ple municipal ordinari d'octubre es podrà seguir i visualitzar en directe a l'adreça http://tv.premia.cat, a la plataforma d'streaming http://www.ustream.tv (buscant el canal "radiopremiademar") i directament al Facebook de Ràdio Premià de Mar i l'Ajuntament de Premià de Mar.

L'emissió es realitzarà gràcies a les possibilitats que ofereixen els serveis gratuïts d'streaming (emissió en directe per internet) i els programaris lliures que permeten fer la realització en directe de l'esdeveniment. La primera emissió del Ple es farà amb dues càmeres i so directe, i ja està preparada per incorporar vídeos preenregistrats, rotulació o finestres de participació ciutadana via chat o twitter.

L'experiència pilot de dimecres ha de posar les bases per a la creació d'un canal estable de televisió per Internet produït per Ràdio Premià de Mar.

^