La nit dels millors de l'any
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
08 JULIOL 2011

Ràdio Premià de Mar lliura dissabte dia 9 els Premis al Premianenc de l'Any i a la Iniciativa de l'Any després que hagi acabat la votació popular

La Gala serà presentada per Enric Ventura i David Céspedes

Els premianencs ja han parlat a les urnes (aquest any, urnes virtuals, ja que només es podia votar per internet) i dissabte dia 9 de juliol, a partir de les 21.30 del vespre, se sabrà qui són els guanyadors dels Premis de la Ràdio. La Plaça de l'Ajuntament acollirà un any més la gala de lliurament dels Premis Eixample80 al Premianenc de l'Any i Sant Pau13 a la Iniciativa de l'Any. El resultat de l'escrutini romandrà en secret fins el moment mateix del lliurament dels Premis.

La gala de lliurament dels Premis de la Ràdio és una vetllada oberta a l'assistència de tots els premianencs. En aquesta ocasió els encarregats de presentar la gala seran dues figures de l'emissora com Enric Ventura i David Céspedes, que anuncien un show ple de sorpreses i noves tecnologies. Durant la gala es projectaran sengles vídeos de presentació de tots els nominats d'aquesta edició; seguidament es farà públic el nom dels guanyadors i es lliuraran els guardons.

En aquesta 7na edició dels Premis els guardons han estat elaborats fotògraf premianenc Màrius Torner i l'Associació Fotogràfica Argent. Els Premis de la Ràdio 2011 estan patrocinats un any més per l'empresa Metalogenia.

^