Acords del ple municipal del mes de juliol de 2023
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
20 JULIOL 2023

El ple municipal ordinari del mes de juliol es va celebrar el dimecres 19 a la Biblioteca Municipal Martí Rosselló i Lloveras. La relació de punts que es van passar a aprovació i la seva corresponent votació van ser les següents:Lectura i aprovació de l'acta de la sessió anteriorAprovada amb els vots favorables de tots els grups municipals. Aprovació reconeixement extrajudicial de crèdit número 1 exercici 2023 relatiu a la indemnització que s'ha d'abonar a SECEEs comunica al servei d'Intervenció la resolució d'alcaldia de data 5 de juliol de 2023 on diu que es tramiti l'expedient de reconeixement extrajudicial de crèdit per tal d'indemnitzar a l'empresa Sociedad Española de Construcciones Eléctricas, SA (SECE), per un import de 181.619,02 €, donat que, en la mateixa, es declara la nul·litat de de ple dret de l'ordre verbal de pròrroga del contracte mixt amb aquesta empresa, de subministrament de tecnologia per a la millora energètica i els serveis de manteniment integral de l'enllumenat exterior i les instal·lacions electròniques especials per a actes lúdics del municipi.

Aprovat  amb els vots favorables d'EP-JUNTS, PSC-CP i ERC-AM i les abstencions de CP, PECP,  PP i  Cs. Aprovació Compte General exercici 2022Els comptes anuals comprenen el Balanç, el Compte de resultat econòmic-patrimonial, l'Estat de liquidació del pressupost i la  memòria. Aquests documents formen una unitat i han de ser redactats amb claredat i mostrar la imatge fidel del patrimoni, de la situació financera, del resultat econòmic-patrimonial i de l'execució del Pressupost de l'entitat, de conformitat amb la Pla de comptes.

Els comptes s'han de formar per la Intervenció un cop finalitzat l'exercici i està integrat pel de la pròpia entitat, els seus organismes autònoms i les societat mercantils de capital íntegrament propietat de l'entitat local. 
Un cop informada per la Comissió Especial de comptes han d'estar exposats al públic per el termini de 15 dies, els interessants podran presentar reclamacions, discrepàncies o observacions que seran examinades per la Comissió Especial de comptes realitzant les
comprovacions necessàries. Durat aquest període en el Compte General de l'exercici 2022 no s'han presentat reclamacions.
S'ha de retre a la Sindicatura de comptes un cop aprovat.
Aprovat amb els vots a favor d' EP-JUNTS, PSC-CP i ERC-AM i les abstencions de CP, PECP, PP i Cs.  Aprovació Inicial de l'Ordenança Fiscal PP-10 Reguladora de la cessió d’ús d'espais i la prestació dels serveis del Centre d'Empreses de Premià de MarAquest expedient d'aprovació inicial de l'Ordenança Fiscal PP-10 es porta a aprovació per regular mitjançant Preu Públic els serveis i la cessió d'espais, amb cost, previstos al Reglament d’Ús del Centre d'Empresa de Premià de Mar.
Aprovada amb els vots a favor de d'EP-JUNTS, PSC-CP, ERC-AM i PP, i les abstencions de CP, PECP i Cs.  Aprovació festes locals 2024Es porta a aprovació les Festes locals amb caràcter retribuït i no recuperable a Premià de Mar pel proper any 2024.
Aprovat amb els vots a favor de tots els grups municipals.  Establiment del servei públic municipal de cessió d'espais al Centre d'Empreses de l'antiga fàbrica del gas i d'altres serveis complementaris Un cop finalitzat el període d'exposició pública es porta a aprovació la creació del servei de cessió d'espais a les empreses del centre d'empreses del gas així com d'altres serveis complementaris així com del reglament regulador d'aquests servei.
Aprovat amb els vots a favor d'EP-JUNTS, PSC-CP, ERC-AM, PECP, PP i C's i les abstencions de CP.



^