Ha començat la temporada de platges 2023
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
15 JUNY 2023

Amb l'inici del servei de salvament i socorrisme, avui dijous, 15 de juny, ha començat oficialment la temporada de platges 2023 a Premià de Mar. Aquest servei, que estarà actiu fins al 15 de setembre, es fa de dilluns a diumenge, de 10 a 19 h, a les platges de Llevant i del Bellamar, i va a càrrec un any més de l'empresa Marsave. En concret, el servei el duen a terme 7 socorristes que compten amb 3 cadires de vigilància, un mòdul de cures, ubicat en la Platja de Llevant, i un quad per desplaçaments ràpids.

Com en anys anteriors, hi ha un servei de cadira amfíbia que es duu a terme des de la Platja de Llevant, on també hi ha una zona d'ombreig per a les persones amb mobilitat reduïda i un WC adaptat al costat del mòdul de salvament.

En total a les platges hi ha instal·lades 8 línies de vida, mentre que el canal nàutic es troba també a la platja de Llevant.

Increment d'efectius en el servei de neteja de les platges

Pel que a la neteja de les platges, cal recordar que, amb la posada en marxa del nou contracte de neteja, s'ha eliminat el concepte de "temporada baixa". Tot i que la neteja ja es duu a terme durant tot l'any, en aquesta època s'hi han afegit 2 reforços als matins i els caps de setmana, incrementant les hores de servei i personal. També s'han instal·lat nous punts verds a les platges i s'ha adquirit un nou tractor i una màquina garbelladora nova.

També cal esmentar que les dutxes de les platges romandran tancades fins a nou avís a conseqüència de la situació d'excepcionalitat per sequera.

Cal recordar, d'altra banda, que el sector de la platja destinat als gossos ha doblat enguany la seva extensió fins als 2.400 m² després que Vilassar de Mar també hagi delimitat un espai amb aquesta finalitat a tocar del de Premià de Mar. La platja de gossos es troba a la platja de Llevant, a prop de la sortida del pas soterrat de Camp de Mar, a tocar del terme municipal de Vilassar de Mar.

Mòdul de socorrisme a la platja de Llevant

^