Per Sant Jordi, llibre coral de relats coordinat per Pep Bras
Un Sant Jordi de gènere, editat per l'Ajuntament, recull 12 relats dels participants en un taller literari i es podrà recollir a la parada que hi haurà a la plaça de l'Ajuntament
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
19 ABRIL 2023

Diumenge vinent, 23 d'abril, diada de Sant Jordi, estarà al carrer el recull de relats Un Sant Jordi de gènere. El llibre, editat per l'Ajuntament, aplega 12 relats escrits per altres tants participants en un taller literari celebrat a la Biblioteca Municipal Martí Rosselló i Lloveras la primavera de 2022, que coordinava l'escriptor i guionista premianenc Pep Bras, que prologa la publicació.

Tal com indica el títol, els 12 relats tracten aspectes vinculats amb Sant Jordi a través de les peculiaritats estilístiques de diferents gèneres literaris com l'aventura, la ciència-ficció, la fantasia, l'erotisme, o el western, entre altres.

Els autors dels relats són Andreu Porta i Espelt, David Briet Estrems, Susanna Saval Costa, Isabel Valera, Maria Vera L, José Ramon Valentines, María José Domènech, Antoni Oró Badia, Joaquim Aguilar, Assumpta Dangla, Magdalena Nadal Jaume i Momo.

El llibre és gratuït i per Sant Jordi el trobareu a la parada de l'Ajuntament que s'ubicarà a la plaça de l'Ajuntament.

^