Marc Pitxot, guanyador del concurs de vídeos "Estimo Premià"
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
11 MAIG 2018

L'accèssit ha estat per a Marc Sala

Aquest vespre s'ha conegut el guanyador del concurs de vídeos "Estimo Premià", Marc Pitxot, i l'accèssit, Marc Sala. 

La iniciativa del concurs va sorgir a través d'un procés participatiu impulsat des del Consell de Cultura perquè la ciutadania fes propostes sobre quins projectes culturals volia tirar endavant. L'objectiu del concurs "Estimo Premià" era promocionar l'interès pel municipi en general (comerç, cultura, veïns, paisatge, patrimoni....)  i alhora fomentar la creativitat dels participants.

El premi per al vídeo guanyador era de 1.500 €. Les inscripcions al concurs es podien fer fins al 30 de març i el termini per lliurar els vídeos finalitzava el 20 d'abril.  S'hi van inscriure 27 persones tot i que finalment es van presentar 11 vídeos. El jurat estava format per especialistes de l'àmbit audiovisual.  

El premi, de 1.500 €, ha estat lliurat en un acte celebrat a l'Espai l'Amistat per Ramon Sala, que és qui va fer la proposta del projecte durant el procés participatiu. A l'acte hi ha assistit el regidor de Cultura, Eloi Maristany. 

×  
ARXIUS/videos/estimopremia/Estimo_Premia_Marc_Pitxot.evid Estimo Premià - Marc Pitxot ARXIUS/videos/estimopremia/Estimo_Premia_Marc_Pitxot.evid Estimo Premià - Marc Pitxot

Marc Pitxot

Marc Sala

^