El projecte escolar 'Educant en valors' arriba a la Biblioteca en forma d'exposició
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
09 MAIG 2018

Divendres vinent, dia 11 de maig, a les 6 de la tarda, s'inaugura a la biblioteca Martí Rosselló l'exposició 'Educant en valors'. La mostra és una iniciativa de la Plataforma Premià per l'Escola Pública que vol donar visibilitat a la tasca que sobre l'àmbit de la solidaritat es va duent a terme als centres escolars premianencs, públics i concertats, mitjançant la qual els nens prenen consciència i debaten sobre algunes de les situacions més complicades de l'actualitat, com seria la crisi dels refugiats a la Mediterrània. En aquest sentit, l'exposició explica la perspectiva que tenen els nens sobre la temàtica dels refugiats des dels diferents enfocaments que ha fet cada escola.

L'origen de l'exposició, que estarà oberta durant dues setmanes, es troba en l'activitat 'Volem acollir' que es va realitzar amb motiu del DENIP (Dia Escola de la No Violència i la Pau) del 2017, que girava entorn de la problemàtica dels refugiats. 'Educant en valors' és, doncs, la segona experiència col·lectiva amb les escoles de Premià de Mar en l'àmbit de la solidaritat per a la qual Premià per l'Escola Pública ha comptat amb la col·laboració de l'entitat Premià Acull, de les ONGs Proactiva Open Arms i Obrim Fronteres, la Biblioteca Martí Roselló i Lloveras i l'Ajuntament de Premià de Mar.

L'acte d'inauguració de divendres comptarà amb la presència d'alumnes i mestres de les escoles, i la participació del catedràtic de Pedagogia de la Facultat d'Educació de la UB, Josep Maria Puig que pronunciarà una conferència. La cloenda es farà el divendres 25 de maig a les 7 del vespre i consistirà en una xerrada que sota el títol 'Fem de la Mediterrània un lloc d'acollida' faran un representant de Proactiva Open Arms i Sira Ruiz, de la Caravana Obrim Fronteres. Posteriorment, l'exposició iniciarà un periple per totes les escoles de Premià de Mar.      

Cartell Educant en Valors

     

^