L'Ajuntament posa en marxa la segona convocatòria del programa "Fem ocupació per a joves"
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
30 ABRIL 2018

L'Ajuntament de Premià de Mar posa en marxa de forma imminent la segona edició del programa "Fem ocupació per a joves". Es tracta d'un programa del Servei d'Ocupació de Catalunya que vol facilitar l'accés al mercat laboral a joves de la ciutat a partir d'una contractació de 6 mesos de durada.

El programa busca contractar 15 joves de Premià de Mar que han de complir tres requisits: tenir una edat compresa entre els 18 i els 29 anys, que estiguin inscrits al SOC i que tinguin una formació d'ESO, Grau Mig o Batxillerat.

Per facilitar la contractació dels joves, "Fem ocupació per a joves" contempla la subvenció de les contractacions als empresaris per l'import del salari mínim interprofessional durant 6 mesos per contractes de jornada completa. D'altra banda, i fins a arribar a la contractació, el programa inclou una fase d'orientació laboral i acompanyament dels joves, i formació a mida del lloc de treball d'entre 90 i 150 hores de durada.

Com en la primera edició del projecte s'ha contractat dos tècnics, un d'orientació laboral i un altre de prospecció empresarial, la tasca dels quals consisteix a posar en contacte joves aturats amb empreses interessades en els seus perfils. En aquest moment s'està en la fase de realitzar visites a les empreses per part del tècnic de prospecció.

Podeu demanar més informació escrivint a l'adreça electrònica ocupacio@premiademar.cat o trucant al telèfon 93.752.91.90. També podeu consultar el web www.premiactiva.com  

Servei d'Ocupació

^