Ajuntament de Premià de Mar

Notes de Premsa
Informació publicada el 7 de març de 2018
Nous tallers de Benestar Emocional a les escoles

L'ajuntament realitzarà aquest curs un total de 30 tallers en les diferents escoles de la ciutat que s'hi han interessat.

Des de l'any 2016 l'Ajuntament de Premià de Mar organitza tallers de Benestar Emocional adreçats a alumnes dels cicles inicial i superior de primària i secundària, amb bona acollida per part de la comunitat educativa. Els objectius dels tallers difereixen en virtut de l'edat dels alumnes. Així, els més petits aprenen a través d'un espectacle de clowns de la companyia Tu Ceiba la identificació de les emocions bàsiques com l'enuig, la por, la tristesa o l'alegria, i es treballa en la importància de saber escoltar i interpretar el que diuen els companys. Pel que fa als tallers dirigits al cicle superior de primària i a la secundària, conduïts per l'empresa Espai Cognoos a través d'una metodologia pràctica i participativa, tenen com a objectiu familiaritzar-se amb els principis de mindfulness per aprendre tècniques de desenvolupament de l'atenció, saber com mantenir una observació atenta vers els nostres estats d'ànim, promoure la identificació d'aspectes positius de cada persona i saber respectar els altres, treballar l'empatia i les habilitats socials per establir vincles positius, i aprendre a negociar de forma assertiva davant les situacions de pressió de grup o conflicte.

Els tallers es duran a terme en les escoles públiques i concertades que ho han sol·licitat, així com a l'institut Premià de Mar i al Centre Obert.

Els tallers de Benestar Emocional a les Escoles els organitza l'Ajuntament de Premià de Mar amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

Tallers de Benestar Emocional

Compartir:Comparteix al FacebookComparteix a menéameComparteix a del.icio.usComparteix a diggGuarda a Yahoo! BookmarksCerca a technoratiCerca a wikioComparteix a FresquiCompartir a Twitter
AJUNTAMENT DE PREMIÀ DE MAR
Plaça de l'Ajuntament, 1 - 08330 Premià de Mar
Tel: 93 741 74 00 - Fax: 93 741 74 25
info@premiademar.cat

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Diputació de Barcelona

^