Ajuntament de Premià de Mar

Portada> Treball, Comerç i Consum> Comerç i Empreses> Formularis> Formulari d'Inscripció: Assessorament gratuït a aquells establiments que vulguin millorar la seva gestió comercial
Formulari d'Inscripció: Assessorament gratuït a aquells establiments que vulguin millorar la seva gestió comercial
 
Premià de Mar inicia un projecte per ajudar a la modernització dels establiments comercials dela població

T’has plantejat com millorar la imatge del teu comerç? T’has posat a pensar com millorar la imatge interna del teu punt de venda? I la clientela? Has pensat de quines eines disposes per fidelitzar-la?

Des del Servei de Promoció Econòmica et volem ajudar, i per això hem engegat un projecte d’assessorament gratuït a aquells establiments que vulguin millorar la seva gestió comercial, i fer de Premià de Mar un municipi amb un comerç més dinàmic i atractiu.

Per aquest motiu t’oferim la possibilitat de realitzar un programa que consistirà en les següents fases:

  1. Taller formatiu “Fes que el teu comerç brilli amb llum pròpia”, i que durant dues sessions de dues hores t’ajudarem a conèixer els punts més destacats en la gestió d’un comerç.
  2. Assessorament individualitzat en el que, desprès d’un estudi del teu comerç, un expert altament qualificat et donarà pautes sobre com millorar i fer front al teu negoci.


La participació es limitada a 20 places per la qual cosa si hi estàs interessat/da omple el formulari el més aviat possible.


Data: 27 de setembre i 4 d’octubre 2017
Horari: 15 a 17 hores
Lloc: Promoció Econòmica (Ajuntament de Premià de Mar) Carrer Joan XXIII, 2-8 08330 - Premià de Mar
Inscripcions: Fins al 24 setembre 2017

..

Inscripcions:
Dades del/la Sol•licitant:
*
*
*
*
*

Les dades  seran incloses en un fitxer de l'AJUNTAMENT DE PREMIÀ DE MAR, per a la finalitat indicada, adoptant les mesures de seguretat necessàries, d'acord amb la normativa aplicable de la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal. Autoritza a l'AJUNTAMENT DE PREMIÀ DE MAR a fer ús i cedir les dades a d´altres Administracions Públiques en els termes previstos per Llei. Podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació, en els termes establerts en la legislació vigent, dirigint-se a l'Oficina de l'OAC de l'Ajuntament.

AJUNTAMENT DE PREMIÀ DE MAR
Plaça de l'Ajuntament, 1 - 08330 Premià de Mar
Tel: 93 741 74 00 - Fax: 93 741 74 25
info@premiademar.cat

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Diputació de Barcelona

^