Ajuntament de Premià de Mar

Notes de Premsa
Informació publicada el 4 d'agost de 2017
Nou curs per a persones nouvingudes o que vulguin conèixer millor el poble

Al mes de setembre es farà un nou curs de coneixement de la societat catalana i el seu marc jurídic orientat a persones que vulguin conèixer el funcionament dels serveis públics, com poden participar en entitats i associacions, els costums i tradicions, quins drets i deures té la ciutadania, o quins són els tràmits més habituals en àmbits d’estrangeria, entre d’altres. Aquesta formació és gratuïta,  tindrà una durada de 16 hores i va adreçada tant a persones que fa poc temps que resideixen a Premià de Mar com a aquelles persones que ja fa temps que hi viuen però consideren que no coneixen prou bé les qüestions més bàsiques de funcionament del poble.

Aquest curs s'emmarca en la Llei 10/2010, del 7 de maig, D’acollida de les persones immigrades i retornades a Catalunya. L’any 2016 un total de 40 persones van participar en aquest tipus de cursos.

Més informació i inscripcions a:
Punt d’Acollida
Carrer Joan XXIII, 2
Telèfon 93 741 74 04
serveissocials@premiademar.cat

Curs del Punt d'Acollida

Compartir:Comparteix al FacebookComparteix a menéameComparteix a del.icio.usComparteix a diggGuarda a Yahoo! BookmarksCerca a technoratiCerca a wikioComparteix a FresquiCompartir a Twitter
AJUNTAMENT DE PREMIÀ DE MAR
Plaça de l'Ajuntament, 1 - 08330 Premià de Mar
Tel: 93 741 74 00 - Fax: 93 741 74 25
info@premiademar.cat

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Diputació de Barcelona

^