Ajuntament de Premià de Mar

Notes de Premsa
Informació publicada el 13 d'abril de 2017
Nou curs sobre el món laboral adreçat a persones nouvingudes

A finals d’abril començarà un nou curs per a persones nouvingudes pensat per facilitar tota la informació necessària per entrar i desenvolupar-se dins l’àmbit laboral. Els temes que es tractaran seran la normativa sociolaboral, els drets i deures laborals i el sistema de contractació, informació sindical i el mercat de treball i la recerca d’ocupació. Aquest curs està és gratuït i té una durada de 16 hores, que es faran els dimarts i dijous des del 25 d’abril fins al 18 de maig, de 18 a 20h.  

El curs està organitzat des del Punt d’Acollida municipal, tal i com estipula  la Llei d’acollida de persones immigrades i retornades a Catalunya.

Al llarg del tercer trimestre està previst un nou curs sobre el Coneixement de la societat catalana i el seu marc jurídic.

Les persones interessades poden adreçar-se al Punt d’Acollida (Joan XXIII, 2)  els dimecres i divendres de 9 a 13h, enviar un correu a serveissocials@premiademar.cat o bé trucar al telèfon 93.741.74.04

Punt Acollida

Compartir:Comparteix al FacebookComparteix a menéameComparteix a del.icio.usComparteix a diggGuarda a Yahoo! BookmarksCerca a technoratiCerca a wikioComparteix a FresquiCompartir a Twitter
AJUNTAMENT DE PREMIÀ DE MAR
Plaça de l'Ajuntament, 1 - 08330 Premià de Mar
Tel: 93 741 74 00 - Fax: 93 741 74 25
info@premiademar.cat

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Diputació de Barcelona

^