Nous cursos per a persones nouvingudes o que vulguin conèixer millor el poble
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicCompartir
Imprimir
Notes de Premsa
19 AGOST 2016

A partir de la tardor es farà un nou curs sobre coneixements relacionats amb el món laboral per facilitar a les persones nouvingudes la informació necessària per entrar i desenvolupar-se dins l’àmbit laboral (sistema de contractació, normativa laboral, recerca de feina i drets i deures laborals); i un segon curs pensat perquè aquelles persones que fa poc temps que resideixen al municipi o que en desconeixen els serveis i recursos puguin conèixer millor què els ofereix l’Ajuntament, com funciona el sistema educatiu o el sanitari, com poden participar en entitats i associacions, quins són els costums i tradicions, quins drets i deures té la ciutadania, o quins són els tràmits més habituals en àmbits d’estrangeria.

Ambdues formacions són de 16 hores, gratuïtes i obertes a tothom. Les persones interessades en fer algun d'aquests cursos s’han de posar en contacte amb el  Punt d’Acollida enviant un correu a l’adreça serveissocials@premiademar.cat o trucant al telèfon 93.741.74.04.

Ambdós cursos s'emmarquen en la Llei 10/2010, del 7 de maig, d’acollida de les persones immigrades i retornades a Catalunya. Des del 2015 s’han fet tres edicions del curs de coneixement de la societat catalana i hi ha participat 61 persones.

Punt Acollida

^