Nou curs per a persones nouvingudes o que vulguin conèixer millor el poble
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
29 ABRIL 2016

A partir del proper dimarts 10 de maig es farà una nova edició del Curs de Coneixement de la Societat Catalana i el seu marc jurídic, organitzat des del Punt d'Acollida. Es tracta d'una sessió pensada perquè aquelles persones que fa poc temps que resideixen al municipi o que en desconeixen els serveis i recursos puguin conèixer millor què els ofereix l'Ajuntament, com funciona el sistema educatiu o el sanitari, com poden participar en entitats i associacions, quins són els costums i tradicions, quins drets i deures té la ciutadania, o quins són els tràmits més habituals en àmbits d'estrangeria.

Les sessions es duran a terme tots els dimarts i dijous del 10 de maig fins el 2 de juny, de 18 a 20 h, al Centre Cívic i hi pot participar qualsevol persona empadronada a Premià de Mar i que tingui interès per a conèixer millor el seu poble. Les persones interessades poden adreçar-se fins el 6 de maig al telèfon 937417404 o a les dependències d'Atenció Social, a la Nau 2 de l'Antiga Fàbrica del Gas (carrer Joan XXIII, 2)

El Punt d'Acollida forma part de l’Àrea d'Atenció a les Persones i es va crear el 2009 . Aquesta formació es troba emmarcada dins la Llei d'Acollida aprovada el 28 d'abril del 2010 pel ple del Parlament de Catalunya, establint l'acollida com a eix principal en el procés de rebuda i suport a les persones nouvingudes a Catalunya.

Sessió del Punt d'Acollida a la Biblioteca
Sessió del Punt d'Acollida a la Biblioteca

^