Escut de PremiÓ de Mar
Notes de Premsa
02 MARă 2016

Aquest 2016 comenšaran els treballs per construir la nova plaša

Els treballs per construir un nou equipament a la part soterrada de la plaša Salvador Moragas, ubicada a continuaciˇ de l’antiga FÓbrica del Gas, entre el carrer Joan XXIII i la Gran Via, estan forša avanšats. Es preveu que a primers d’estiu aquest nou espai, que servirÓ de magatzem per a la brigada d’obres, la brigada de jardineria i el servei de cultura per guardar-hi material divers i les carrosses, ja podrÓ entrar en funcionament. El magatzem s’ha constru´t al subs˛l de la part sud de la plaša i la superfÝcie ˙til Ús d’uns 1.000 m2. El pressupost d’aquestes obres ha estat de 892.635,30 € (IVA incl˛s).

D’altra banda, aquest 2016, en una segona fase, es construirÓ una plaša p˙blica a la part de sobre. El ple del mes de febrer va aprovar una modificaciˇ pressupostÓria per destinar un total de 250.000 €, fruit del romanent del pressupost del 2015, a la construcciˇ del nou espai.

Cal recordar que a finals del 2014 es va fer un procÚs de participaciˇ ciutadana perquŔ els premianencs poguessin dir la seva sobre com havia de ser la futura plaša Salvador Moragas i Botey. El projecte final de la plaša es farÓ tenint en compte el resultat del procÚs de participaciˇ.

Informes del procÚs de participaciˇ:

1a sessiˇ 

2a sessiˇ 

Equipament plaša Salvador Moragas

Equipament plaša Salvador Moragas 2

Plaša Salvador Moragas