Curs de coneixement de la societat catalana i el seu marc jurídic
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicCompartir
Imprimir
Notes de Premsa
13 MAIG 2015

El 28 de maig començarà una nova edició d´aquest curs, pensat perquè persones que fa poc temps que viuen a Premià de Mar (o també persones que ja temps que hi viuen però necessiten més informació) puguin conèixer totes aquelles informacions relacionades amb el seu entorn com ara quins serveis ofereix l´Ajuntament, com funcionen els sistemes educatiu o sanitari, com participar amb les entitats del poble, quins són els costums i tradicions més populars , quins són els drets i deures de tot ciutadà i/o treballador, o quins són els tràmits mes habituals en àmbits d´estrangeria, entre d´altres.
 
El curs es farà els dilluns i dijous, del 28 de maig al 29 de juny, de 18 a 20 h, al Centre Cívic. Els assistents al 80% de la formació podran rebre un justificant d´assistència.

Les persones interessades en inscriure´s al curs poden adreçar-se, fins el divendres 22 de maig i en horari de dimecres i divendres de 9 a 13 h., al Punt d´Acollida de l´Àrea de Serveis Socials (c/ Joan XXIII 2-8), o bé telefonar al 93.741.74.04.

^