Els Gafarruns lliuren 762€ a la Taula per a la Inclusió Social
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicCompartir
Imprimir
Notes de Premsa
16 ABRIL 2015

L’associació esportiva Gafarruns va lliurar  ahir al matí la quantitat de 762 euros a les entitats que formen part de la Taula per a la Inclusió Social: Càritas de les Parròquies de Sant Cristòfol i Santa Maria, Creu Roja i l’Església Evangèlica.

Aquesta quantitat de diners s’ha pogut recollir gràcies a la col·laboració de 20 empreses del Maresme que van apadrinar els corredors de l’associació Gafarruns que participaven a la cursa Marina Trail Proide 2015, en el marc de la campanya Km solidaris. Per cada quilòmetre que completava cada Gafarrun corrent, l’empresa que l’apadrinava lliurava 2 euros. Així, els atletes que van acabar la cursa curta de 12 km van aconseguir 24 euros del seu padrí, mentre que els que van fer la mitja marató en van obtenir 42. La participació solidària de tots els padrins van permetre sumar la quantitat final de 762 euros.

Les 20 empreses que han col·laborat en aquesta primera edició de la campanya Km solidaris han estat: Grup Carbó, Aitor Arroyabe, Finques Far, Alphabcn Vetarinari, Bradol Motor Oil, Patates Fava, Premià Festa, Cal Mamà, PowerGYM, Dmd99.com, Famadas Fusters, Restaurant El Far d’en Roc, Punt Dental Premià, L’Escoleta de Premià, Papereria Verge de la Mercè, Veinformatica.com, MH estilistes, Bar la Cova de Premià, Talleres Navarro,  i Iñari Dental Premià.

A l’acte de lliurament dels diners hi va assistir l’alcalde, Miquel Buch, el regidor d’Esports, Jordi Tomàs, les ONG’s que formen part de la Taula per a la Inclusió Social i representats de l'àrea de Serveis Socials.

Lliurament Km solidari Gafarruns

^