Ajuntament de Premià de Mar

Portada> Treball, Comerç i Consum> Comerç i Empreses
Comerç i Empreses

Tenim l'objectiu de millorar la competitivitat de les botigues i les empreses situades al nostre terme municipal i ajudar-ne a la creació de noves iniciatives. Per aconseguir-ho, planifiquem i desenvolupem serveis, programes i activitats diverses de dinamització econòmica per tal que, tant els comerços com la resta d´empreses es puguin adaptar a les contínues transformacions que es produeixen en aquest món.

.

Empreses
  • InnovacióPremià fent xarxa: Programa de sensibilització en l´ús de les xarxes socials per a la promoció de les empreses.

.

.

.

Comerç

 

Comerç

  • Formació continuada específica pel comerciant en format taller i en format curs segons les matèries.
  • Promoció i difusió del sector comercial de Premià de Mar

.

Informació útil
Destaquem:

Shopping Night 2017Com a novetat, enguany es decoraran els carrers amb motius del circ

El proper dissabte 1 de juliol es farà una nova edició de la Shopping Night. Els comerços que hi participen obriran fins a les 12 de la nit i es faran diverses activitats promocionals i festives.

La majoria de les activitats es concentraran als carrers Gran Via (entre Riera i Carretera de Vilassar de Dalt), Jacint Verdaguer  (entre Riera i Elisenda de Montcada), Marina ( entre Gran Via i Enric Granados),  Sant Antoni i Miquel Moragas. Des del migdia i fins que finalitizi la Shopping Night, els vehicles no podran circular per aquests carrers. 

Entre les activitats confirmades hi haurà actuacions musicals en directe; tast de caves i de gastronomia; photocalls i tallers infantils al nucli antic; patinatge i master class de ball a la plaça de la Sardana;  exhibició d’arts marcials i gimnàstica a la plaça dels Països Catalans;  tallers infantils, exhibicions de ball i gimnàstica, tastets gastronòmics i música a la Gran Via; actuacions infantils al carrer Jacint Verdaguer;  així també com actuacions de malabaristes, monociclistes i altres artistes del circ per tot el poble.Llegir +

El Servei de Promoció Econòmica s´ha vist obligat a suprimir la pista de gel prevista a la Plaça de la Sardana durant els propers dies a causa d´un incompliment de contracte per part del proveïdor.

La pista que s´estava instal·lant no complia els requisits mínims establerts i s´ha optat per buscar altres atraccions a les quals es podrà accedir en les mateixes condicions previstes per a la pista de gel.

L´Ajuntament prendrà les mesures pertinents amb l´empresa proveïdora per incompliment del contracte.

 
RESPONSABLES

Responsable polític: David Gutiérrez
Correu-e: gutierrezld@premiademar.cat
Responsable tècnic: Llorenç Barraca
Correu-e: barracatl@premiademar.cat

Adreça: Joan XXIII, 2 (antiga fàbrica del Gas)
Telèfon: 93 741 74 01 ext. 2000
Correu-e: promocio@premiademar.cat
Horari d'atenció: dl a dv de 9:00 h. A 14 h.

Formulari de contacte: Promoció Econòmica

AJUNTAMENT DE PREMIÀ DE MAR
Plaça de l'Ajuntament, 1 - 08330 Premià de Mar
Tel: 93 741 74 00 - Fax: 93 741 74 25
info@premiademar.cat

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Diputació de Barcelona

^