Proposta Civisme i Bon Veīnatge 1
3. Campanyes i agents de civisme i de neteja al nostre municipi i vigilāncia
Imprimir
Propostes pressupost participatiu 2018
 
  • Proposta: Campanyes de civisme i de neteja al nostre municipi.
   Conscienciar a la poblaciķ que la neteja comenįa per un mateix. La densitat de poblaciķ fa que visquem en una sensaciķ de constant brutícia. Moltes vegades ve donada per l'incivisme dels ciutadans. Potser fer una campanya impactant i que tingui un seguiment en temes sensibles com: neteja contenidors, neteja de caques de gos, voreres més netes, etc.
  • Proposta: Vigilant de carrers
   Posar una persona que es passegi pel poble i anoti i passi l'informe a qui correspongui els desperfectes que hi ha a la nostra ciutat.
  • Proposta: Vigilants
   Posar persones que vigilin i sancionin als ciutadans incívics.
  • Proposta: Campanya de civisme
   Fer una campanya de civisme que inclogui educaciķ viāria, per propietaris de gossos, convivčncia, usuaris de bicicletes, etc. Ja m'he trobat unes quantes vegades que de poc no m'atropella una bici caminant per la riera. N'hi ha que es pensen que estan al Tour de Franįa. La brutícia al poble per culpa dels propietaris dels gossos ja és un tema recurrent. Sorolls a la nit, deixalles on no han d'estar, etc. Cada vegada hi ha menys educaciķ. Proposo fer una campanya on participi no només l'Ajuntament, sinķ la rādio, les botigues, les escoles, les entitats, etc. És en benefici de tots. Hi hauria d'haver sancions econōmiques per les infraccions i potser destinar un policia local a fer tasca de vigilāncia.

  .

 • ►83.000€

 • .

  Comentari tčcnic:

  Es proposa la contractaciķ de 2 agents cívics durant 1 any per dur a terme diferents campanyes informatives presencials d'acord amb les necessitats a tractar (animals de companyia,  ús de contenidors, respecte de zones enjardinades...).

  Campanya de difusiķ de missatges per conscienciar la ciutadania.

  Disseny de campanya i suports (cartells, vídeos, etc).

  .

^