Proposta cultura i esports 10
37. Premiā i l'esport. Potenciar el Voleibol
Imprimir
Propostes pressupost participatiu 2018
 
 • Des de fa un temps el maresme i Premiā en concret estā esdevenint una potčncia en un esport que estā atraient molt als joves i no tan joves de Premiā, el Voleibol.

  Des de les escoles s'estā fent una feina molt important i molt bona perō aixō ha de ser secundat per les administracions, l'Ajuntament en concret, i crec que seria molt bo poder destinar una part d'aquest pressupost a potenciar aquest esport.

  Una proposta seria poder disposar d'un poliesportiu perō si és molt demanar, l'altra seria renovar i ampliar el material esportiu, pilotes i xarxes.

  Perō també una de molt, molt, molt bona i molt poc costosa seria posar xarxes de voleibol a les nostres platges, que estan molt desemparades en aquest aspecte i la nostra gent (molt bons per cert) han d'anar a jugar al seu esport a platges de pobles veīns.

  .

 • ►3.500€

 • .

  Comentari tčcnic:

  La valoraciķ econōmica es fa comptant l'adquisiciķ de material de volei i la instalˇlaciķ de xarxes de volei a les nostres platges.

  Cal dir que aquest estiu s'ha instalˇlat 4 postes (974,29 €) a la platja del Bellamar per tant aquests ja no els comptem.

  El pressupost s'ha realitzat comptant 8 pals més (4 pistes) per incrementar a dues platges més i comprar el material necessari, tant de xarxes com de pilotes: 3.500 €.

  .

^