El Museu de l'Estampació obrirà tots els caps de setmana
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
02 MAIG 2014

El nou .MEP farà visites concertades entre setmana i oferirà un gran ventall d'activitats

A partir de demà dissabte, 3 de maig, el Museu de Premià de Mar serà el .MEP, un museu no només lligat a la història de l'estampació, sinó obert a tot tipus d'exposicions i activitats que complementaran l'exposició permanent. Una de les principals novetats d'aquesta nova època és adequar els horaris per fer-lo accessible a tots els publics. Per això, a partir del mes de maig, estarà obert al públic tots els caps de setmana. Fins ara, el museu només obria el segon diumenge de cada mes i els dissabtes estava tancat. A partir d'ara, els dissabtes i diumenges obrirà d'11 a 14 h. Alhora, tots els dissabtes hi haurà visites guiades i els diumenges s'hi faran activitats diverses com ara conferències, presentacions o tallers familiars a l'obrador que permetran als assistents reviure la prehistòria, l’època romana, o fer d'estampadors.

D'altra banda, de dilluns a divendres, el museu obrirà per fer visites concertades i guiades a grups amb un mínim de 10 persones. Els interessats a concertar una visita poden fer-ho a través del telèfon 93 752 91 97 o de l'adreça museu@premiademar.cat.

Aquesta nova època també comportarà una activitat intensa als diferents canals de comunicació amb què compta el .MEP com ara Facebook, Twitter i la seva pàgina web. En aquest sentit, es crearà regularment contingut audiovisual i s'organitzaran campanyes de comunicació i street marketing per fer arribar la nova oferta de l'equipament a tots els premianencs.

El .MEP és un equipament municipal cultural de caràcter extraordinari amb una exposició permanent centrada en una part tan important de la història del poble com ho és el  passat industrial, essencial per entendre el Premià de Mar d'avui. L'exposició permanent dedica especial atenció a la història de la tècnica, la química i l'art de l'estampació manual, així com també a la industrialització del procés d'estampació.  L'exposició es complementa amb una mostra de les primeres civilitzacions que van poblar la vall de Premià i s'hi poden veure objectes procedents de les excavacions que s'han anat realitzant en els darrers quaranta anys.

 Més informació a www.museuestampacio.org i facebook.com/museuestampacio.

cartell .MEP maig 2014

^