3a Mostra de graffiti
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
08 ABRIL 2014

Inscripcions fins el 9 de maig

El dia  8 de juny tindrà lloc a la Gran Via (entre els carrers Marina i de la Plaça) la tercera edició de la Mostra de graffiti, una iniciativa de la  regidoria de Joventut per promocionar i difondre l'obra de joves creadors de graffitis que tinguin entre entre 15 i 35 anys.

La mostra d'enguany comptarà amb diverses novetats com ara una exposició de graffitis, una taula rodona sobre el món del graffiti i artistes convidats.

Exposició de graffitis a càrrec d'artistes internacionals. Del 7 al 21 de juny al Centre Cívic. La inauguració de l'exposició serà el dissabte 7 de juny, a les 18 h.

Taula rodona sobre el món del graffiti a càrrec d'artistes convidats de prestigi internacional. El dissabte 7 de juny, a les 19 h, al Centre Cívic.

Artistes convidats i actuacions:
El diumenge 8 de juny a les 11 h es donarà el tret de sortida a la mostra de graffiti, que comptarà amb artistes convidats reconeguts dins del món del graffiti. A partir de les 18 h es faran diverses exhibicions d'art al carrer: hip hop a càrrec de l'Acadèmia Càsting, funky a càrrec de grups d'alumnes de l'Escola de Baile Loli, i roller dance a càrrec del grup BCN Roller Dance.

El termini d'inscripcions finalitza el 9 de maig. 

Bases i inscripcions per a la 3a Mostra de Graffiti

Cartell 3a Mostra Graffiti

^