S'instal·len plaques fotovoltaiques a l'edifici de Ca l'Escoda
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
02 MARç 2022

Demà dijous, s'iniciaran els treballs d'instal·lació de plaques fotovoltaiques al sostre de l'edifici de Ca l'Escoda, on es troben la majoria de dependències municipals de Premià de Mar.

La instal·lació, que no estarà connectada a la xarxa, tindrà una potència de 30 kW i generarà 39.208 kWh/any amb una mitjana d'autoconsum del 66%. En total, s'instal·laran 66 mòduls que ocuparan una superfície de 143 m². La posada en funcionament d'aquesta instal·lació evitarà enviar a l'atmosfera 18.420 kg/any d'emissions de CO₂.

Les de l'edifici de Ca l'Escoda seran les primeres plaques fotovoltaiques que s'instal·laran a equipaments públics a Premià de Mar. Pròximament, es continuaran instal·lant més elements d'aquestes característiques a la resta d'equipaments municipals i espais públics de la vila que ho permetin.

A conseqüència d'aquests treballs, demà dijous es produirà un tall de circulació al carrer de la Unió en el tram comprès entre els carrers de Joan Prim i del Nord, des de les 9.15 i fins a les 13 h.

La durada prevista dels treballs és d'una setmana.

Escut Ajuntament Premià de Mar
Premià energia
Edifici Can Roura
Carrer Sant Antoni 21-27 1ª planta
tel: 93 741 74 01 ext 8123
email: ote@premiademar.cat
^