Escut de Premià de Mar
Notes de Premsa
01 DESEMBRE 2016

L'Ajuntament ha sol·licitat una subvenció al Servei d'Ocupació de Catalunya per a la contractació temporal de 21 persones, amb l'objectiu d'afavorir, mitjançant l'experiència, la inserció laboral i la millora de l'ocupabilitat de les persones en situació d'atur amb més dificultats d'inserció.

Els perfils professionals d'aquestes persones són els següents: 4 de brigada d'obres, 8 auxiliars de serveis, 4 agents cívics, 4 auxiliars administratius, 1 tècnic/a de coordinació i suport. Els projectes a desenvolupar seran diversos, com ara millora de l'espai urbà (arranjaments i adaptació de voreres, calçades, substitució de mobiliari urbà...); millora dels serveis d'atenció i informació al públic; suport administratiu i de campanyes informatives; i vigilància i informació a la ciutadania.

La convocatòria va adreçada a persones en situació d'atur inscrites al SOC, que no estiguin percebent cap prestació per desocupació i preferentment més grans de 45 anys o que siguin beneficiàries de la renda mínima d'inserció.

No cal cap tipus d'inscripció prèvia. Les persones que estiguin inscrites al SOC i reuneixin les condicions podran participar en el procés segons el tipus de perfil.

Sessió de benvinguda al Servei Local d'Ocupació
Sessió de benvinguda al Servei Local d'Ocupació