Escut de PremiÓ de Mar
Notes de Premsa
18 GENER 2016

Dissabte, 16 de gener, va tenir lloc l┤acte d┤inauguraciˇ del centre de  Distribuciˇ SolidÓria d'Aliments, ubicat al carrer Lourdes de PremiÓ de Mar, entre els carrers Joan Prim i Elisenda de Montcada. El servei va adrešat a unitats familiars que no poden cobrir la necessitat de l'alimentaciˇ i sˇn derivades des dels serveis socials dels ajuntaments de PremiÓ de Mar i de PremiÓ de Dalt.

El DISA va comenšar a funcionar amb prova pilot el mes de setembre de 2015, donant servei a les persones o famÝlies que eren derivades per recollir aliments a CÓritas de la parr˛quia de Santa Maria, i des d┤aquest mes de gener tambÚ dˇna servei a les que anaven a CÓritas de la parr˛quia de Sant Crist˛fol i l'EsglÚsia EvangŔlica.

Les persones beneficiÓries reben uns punts que bescanvien per aliments bÓsics. A l┤hora de recollir els productes sˇn acompanyades per persones voluntÓries que les ajuden en la tria de productes perquŔ sigui el mÚs equilibrada possible.  El DISA ofereix un servei regular els dilluns de 15 a 19 hores i  els dimecres i divendres de 9 a 13 hores.

L┤Ajuntament de PremiÓ de Mar ha colĚlaborat en la posada en marxa del DISA i el 2015 es va fer una aportaciˇ de 50.000€ per a l┤adequaciˇ de l'espai. L'alcalde, Miquel Buch, va assistir a l'acte d'inauguraciˇ, que va aplegar representants de les entitats implicades, com ara el Banc d'Aliments, CÓritas, la Creu Roja o el bisbat de Barcelona. 

El servei DISA demana voluntaris per a diferents tasques. Les persones interessades es poden adrešar a disapremia@gmail.com.