El DISA Premiā, inaugurat
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrōnic
Imprimir
Notes de Premsa
18 GENER 2016

Dissabte, 16 de gener, va tenir lloc l´acte d´inauguraciķ del centre de  Distribuciķ Solidāria d'Aliments, ubicat al carrer Lourdes de Premiā de Mar, entre els carrers Joan Prim i Elisenda de Montcada. El servei va adreįat a unitats familiars que no poden cobrir la necessitat de l'alimentaciķ i sķn derivades des dels serveis socials dels ajuntaments de Premiā de Mar i de Premiā de Dalt.

El DISA va comenįar a funcionar amb prova pilot el mes de setembre de 2015, donant servei a les persones o famílies que eren derivades per recollir aliments a Cāritas de la parrōquia de Santa Maria, i des d´aquest mes de gener també dķna servei a les que anaven a Cāritas de la parrōquia de Sant Cristōfol i l'Església Evangčlica.

Les persones beneficiāries reben uns punts que bescanvien per aliments bāsics. A l´hora de recollir els productes sķn acompanyades per persones voluntāries que les ajuden en la tria de productes perquč sigui el més equilibrada possible.  El DISA ofereix un servei regular els dilluns de 15 a 19 hores i  els dimecres i divendres de 9 a 13 hores.

L´Ajuntament de Premiā de Mar ha colˇlaborat en la posada en marxa del DISA i el 2015 es va fer una aportaciķ de 50.000€ per a l´adequaciķ de l'espai. L'alcalde, Miquel Buch, va assistir a l'acte d'inauguraciķ, que va aplegar representants de les entitats implicades, com ara el Banc d'Aliments, Cāritas, la Creu Roja o el bisbat de Barcelona. 

El servei DISA demana voluntaris per a diferents tasques. Les persones interessades es poden adreįar a disapremia@gmail.com.
^