Escut de Premià de Mar
Notes de Premsa
16 GENER 2018

Des de fa unes setmanes l'Ajuntament està fent un seguiment intensiu de les incidències de neteja viària o de desperfectes als carrers i places del municipi i, sempre que és possible, hi posa solució en poques hores.

Per fer-ho viable, s'ha posat un marxa un dispositiu per fer aquesta tasca d'inspecció així com el corresponent seguiment de la resolució dels problemes detectats. Fins al dia d'avui s'han solucionat nombroses incidències a diversos indrets del poble, la majoria relacionades amb pintades, brutícia, i mobiliari urbà trencat.

Bona part d'aquestes desperfectes són fruit d'accions incíviques, i en aquest sentit també estan previstes campanyes per conscienciar la ciutadania. Alhora, també s'ha demanat a l'empresa encarregada de la neteja viària més eficiència en la seva tasca diària. Finalment, l'Ajuntament ha creat un grup de treball que es reuneix setmanalment per tractar i valorar la millora de la neteja.

Aquestes accions formen part d'un seguit de millores orientades a millorar l'espai públic en general, així com també la convivència ciutadana, la seguretat viària i la mobilitat. Des del mes de desembre la policia local disposa de dues unitats que tenen per objectiu mantenir un contacte més directe amb la ciutadania.

L'Ajuntament demana  la col·laboració ciutadana i recorda que a través de l'App Premià Actua es poden comunicar incidències sobre neteja viària i de platges, enllumenat i senyalització viària. Alhora, també hi ha el whatsapp de l'alcalde amb el número 671528667 o la  bústia del web municipal per a consultes, suggeriments o queixes. 


Riera
Plaça Sardana
Passos soterrats
Papereres
Contenidors 3
Contenidors 2
Contenidors 1
Columnes Plaça Sardana
Carrer de la Plaça